perjantai 4. maaliskuuta 2016

Omat leivät ja treffit

Mitäs me laiskat? No eipi mitään ihmeellisiä, täällä me neidin kanssa riehutaan kotona tai ulkona päivät pitkät kunnes isä saapuu töistä "viihdyttämään" meitä, haha.

Leivottukin ollaan ja toissapäivänä tehtiin jopa leipää!
Yksi leipä hävisi ennenkun edes oli ehtinyt jäähtyä joten taisi olla hitti.
Ja helppoakin sen teko oli, en ymmärrä miks meidän pitää aina ostaa kaupasta leipää kun voi yhtä hyvin tehdä itse? Kai se on vaan laiskuutta sekin ;)

Kerroin helmikuussa että kävin jumpassa siskoni kanssa koska oli ystävänpäiväviikko ja hän sai ottaa yhden kaverin mukaan veloituksetta.. no sain tällä viikolla sähköpostia kuntosalilta että saan ilmaisen viikon sinne kun olin käynyt siellä ystävänpäiväviikolla JEEY!

Eihän se viikko nyt mitään hurjan paljoa ole mutta näin kodinhoitotuella ei paljoo salikortteja makseta joten kyllä se viikko ilmaiseksikin jo lämmittää <3

Maanantaina olin "treffeillä" mun kolmannen puoliskon kanssa ;)
Hyvin harvoin me ehditään enää nähdä kun molemmilla ihan omat menot ja tällä ladyllä sentään 4 lasta jota hoivata!

Mutta nyt saatiin treffit pystyyn ja kävimme fondiksessa jälkiruualla ja ottamassa yhdet.
Voi sitä puheen määrää mitä tuli kun pystyy avautumaan ihan kaikesta rennoin mielin, oli niin kipeet posket nauramisesta ja leuka puhumisesta.
Voi kumpa me päästäisiin näkemään toisiamme enemmän!

Meidän pitäisi edes kerran vuodessa päästä viikonlopuksi jonnekin missä saataisiin vain nauttia ja ottaa rennosti. Ehkä se on helpompaa sitten kun lapset ovat vähän vanhempia, pitääpä kysellä ja suunnitella.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti