torstai 11. helmikuuta 2016

Verta ja jumppailua

Vaasan ladylinella on ystävänpäiväviikko tällä viikolla, eli heillä joilla on jäsenyys sinne niin saavat ottaa ilmaiseksi kaverin mukaan jumppaamaan.

Tänään siskoni laittoi aamulla viestin huvittaisko mua tulla mukaan fitball-tunnille, ensin ajattelin että en h*levtissä mene sinne kaikkien fitnessmimmien sekaan näyttämään kuolleelta valaalta ja eihän mulla edes ole jumppavaatteita!

Onnekseni muutin mieltäni ja lähdin mukaan, saipahan todeta että kunto on tällä hetkellä sieltä huonommasta päästä ja nyt pitää kyllä ruveta tekemään asialle jotain.
Oon aina tykännyt noista liikuntaryhmistä joita wsc ja LL tarjoaa, silloon ku zumba oli uus juttu niin kävin ainaskin 3-4krt viikossa zumbailemssa ja salilla.

Ainoo asia joka häiritsee on että tuntuu siltä että salilla kaikki kyylää sua kun et oo timmis kunnossa, ihan sillä silmällä että "mitä sä tääl teet, lähe himaan syömään sipsejä".
Mutta eihän se asia saa sua häiritä millään tavalla, sinne salillehan mennään just tekemään muutoksen elämään ja mitä kovempaa teet työtä niin se palkitaan!

Kun käveltiin autolle jumpan jälkeen niin oli jalat/reidet ihan lötröt, saas nähdä miltä tuntuu huomenna.

Tänään tapahtui ulos mennes pieni "äksidentti", neiti päätti ekaa kertaa kaatua naama edellä maahan kun jorjahti tasapaino enkä saanut kiinni.
Paniikki meinas tulla kun nostin ja näin että verta valuu, itkua kesti 6sekunttia ja sain pyyhittyä kasvot ja tarkastettua onko hampaat tallella.
Pienen pieni karheuma tuli ylähuuleen mistä tuli verta joten säikähdyksellä selvittiin.

Saas nähdä minkäliset paniikit tulee vielä kesällä kun ollaan ulkona, silloon on varmaan jopa polvet ja kädet auki, toivottavasti ei.
Nyt ainaskin nukkumaan, hyvää yötä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti