tiistai 26. tammikuuta 2016

Sokeriton, vehnätön ja maidoton

Herkullisen porkkanakeiton jälkeen käytiin kaupassa ja iski kauhee lettuhimo kesken kaiken.
Ihmetyttää kun joka kerta kun ollaan kaupassa niin miehellä yhtä isoja ongelmia keksiä mitä syödä töissä lounaalla.

Hetken kaupassa seilailun jälkeen muistin että mulla on resepti astetta terveellisemmille letuille jotka sopii makean ja suolaisen kanssa!
Joten tehtiin lätyt jotka syötiin mansikkarahkan ja hunajan kanssa.

Sitten tein valkosipuli-avokado mössön jonka lisäsin letun sisään tonnikalan ja ananaksen kanssa.
Siihen lisäksi vielä tomaatti ja kurkku niin kyllä kelpaa ja mies oli tyytyväinen :)
Ensi kerralla tahdon kokeilla miltä maistuu kun tekee kanan kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti