torstai 3. joulukuuta 2015

Mammatreffit


Ei näköjään olisi saanut sanoa mitään nukkumisesta kun heti neiti alkoi itkemään ja nukkui vaan pätkissä koko yön, aamulla sitten kokeilin suuhun niin oli tullut 2 lisää hammasta läpi.

Anyway, facebookissa tuli tänään vastaan artikkeli joka pisti miettimään miten on/on ollut omalla kohdalla noi treffit muitten mammojen kanssa.
(http://www.vauva.fi/artikkeli/sina/vanhemmuus/aitiyslomalla_yksinainen_en_kuulunut_kenenkaan_kerhoon)

Alussa kotona ollessani niin en jaksanut mennä ovesta ulos muuta kun lähikauppaan.
Sitten myöhemmin löysin yhden blogin kautta mammaryhmän Vaasasta ja siellä sitten on ollut kerran viikossa mammatreffit siitä lähtien mutta en ole päässyt mukaan kun kerran koska treffit ovat suurimmaksi osaksi olleet liian kaukana että jaksettais kävellä ja meillä ei ole ollut autoa millä kulkea päivisin ja myöhemmin neidillä on ollut päikkärit juuri silloon kun treffit jo alkaneet.

Ensi viikolla meillä on treffit iltapäivällä jossa vietetään kaikkien 1-vuotis syntymäpäiviä!
Aika kivaa mun mielestä että paikalle tulossa 18 aikuista ja 18 lasta :D
Ainoo huono tässä ryhmässä on se että kun ei ole päässyt paikalle niin tuntuu omassa pääkopassa siltä että menee "koukkimaan muitten bileisiin", kun muista on jo tullut niin tiivis ryhmä kun ovat päässeet tyyliin jokaisille treffeile.

Neuvolatkin järjestää mammatreffejä 3-4kk synnytyksestä ja mietin kauan missä se kutsu viipyy kunnes Johannan serkun äiti (heidän poika on syntynyt 2 viikkoa aikasemmin kun Johanna) kertoi että kutsu tullut jo kauan sitten ja yhdet treffit enää jäljellä (kaiken kaikkiaan oli ollut neljät treffit).
No soitin neuvolaan ja kysyin mikä oli homman nimi eikä hän puhelimessa osannut sanoa, pahoitteli vain kun näin oli päässyt käymään.

Nyt pari kolme viikkoa sitten löysin toisen blogin kautta ruotsinkielisen mammaryhmän mutta siellä lapset ovat sekalaisen ikäisiä, luulen jopa ettei ollut yhtäkään toista joulukuu-14 syntynyttä :)
Ei olla vielä oltu heidänkään kanssa treffeillä (ollut jo kahdet) mutta pakko kyllä joku päivä mennä koska treffit ovat tähän mennessä olleet keskustassa.

Joten loppujen lopuksi olen ollut yksinäinen mama mutta sehän on ollut omaa syytäni mutta eiköhän tää tästä parane :)

Jotain mitä meidän neiti rakastaa niin on hoplop!
Ensimmäistä kertaa kun sinne pääsi niin hän oli aivan riemuissaan ja tiesi heti mitä tehdä ja minne mennä, kuinka kiivetä ja miten tulla alas.

Nyt olisi ihan pakko mennä jatkamaan korttien tekoja että saataisiin lähettää ne


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti